Referencer

Jeg har bl.a. løst opgaver for:

Visma economic, HOFOR, Ørsted, TAKEDA, Novo Nordisk, KBH. kommune, Novozymes, NNIT, Geveko, Sundhedsdatastyrelsen, ALK, FERRING, BAYER, Dansk Metal, Lundbeck, NNE, Gladsaxe kommune, Tryg Forsikring, NCC, Gjensidige, ALM Brand, Grundfos, BOLIGA, Audio Nova, Codan, Nørrebro Bryghus, IIH Nordic, TOP TOY, PFA, Stena Recycling, TDC, Quick Care, YOUSEE, Region Sjælland, Vestas, Københavns universitet vet, VALCON, Nets, Marvelous.

Udvalgte referencer:

Tak for en dejlig, inspirerende og reflekterende dag. Janus var en dejlig person der hurtigt fornemmede personalets humor og forventninger. Jeg havde en forudgående samtale med Janus før forløbet og han har virkelig lyttet til at vi havde et godt samarbejde i gruppen, men ville løfte det et level op. De har han formået og jeg fornemmer at gruppen er meget indstillet og opmærksomme på at vi alle skal løfte lidt ekstra, så alles dag bliver nemmere.

Anne Hansen, Rygaards International School

“En mycket lyckad dag där 12 personer som till vardags arbetar med kundservice och operativt inköpsarbete fick utmana sin kommunikationsförmåga och inte minst vilja att samarbeta. Såväl grupp som ledning kände att tiden var effektivt disponerad och vill gärna använda tjänsterna ifrån Janus Kleemann igen” 

Anders Granelli Specialist and Global process manager  Alfa Laval

“Jeg har ved flere lejligheder haft mulighed for at trække på Janus’ viden og kunnen indenfor coaching. Fra begyndelsen imødekommes man af forståelse og respekt for problematikken, og der skabes hurtig en tryg atmosfære, som et godt fundament for den videre kommunikation. Jeg oplever Janus være lyttende, og han formår at stille de gode spørgsmål; dem som sætter tankerne igang og fornyer perspektivet. I min proces har det givet mening at arbejde med visualisering, hvilket er bare én af mange redskaber Janus har at tilbyde.

Som person er Janus hjertevarm, respektfuld og humoristisk; gennem tryghed formår han at skabe et rum hvori der er mulighed for at udforske sig selv og finde svar.  Jeg videregiver min varmeste anbefaling”

Agnethe Vendel Konsulent

“Vi har haft fornøjelsen at bruge Janus C. Kleemann til vores teamudvikling. Janus opfangede hurtigt, hvad det var vi ville med teambuildingen (mål og tema) og fik meget professionelt tilrettelagt process og oplæg ud fra dette tema. Implementeringen på dagen forløb perfekt. Flere fra LogBuy har efterfølgende sagt, at dagen hos Janus var det bedste vi har oplevet på en teambuilding og alle havde en god og udbytterig dag. Vi kan derfor kun give Janus og team vores bedste anbefalinger. Can they do it? – yes they can”

Lars peter Busch CEO LogBuy

“I samarbejde med Janus tilbragte vi 2 dage i anderledes omgivelser midt i den skønne sydsvenske natur  – med både aktiv teamudvikling og socialt indhold. Det var et givende og interessant arrangement, hvor samarbejde skabte en god fælles oplevelse, der var med til at øge forståelsen og respekten for hinanden. Der var samtidigt fokus på sociale kompetencer i teamet med henblik på at skabe grobund for endnu mere engagement og energi i hverdagen. Stor tak til Jck og team for professionelt og fedt arrangement. Bruger jer gerne igen i fremtiden”

Martin Schradiek Managing Director Jubii

Kundecase – Introforløb for PFA’s finanselever. Med ambitionen om at give sine finanselever den bedst mulige opstart faciliteret introforløb. Af Janus Kleemann.

En stærk start

Ved seneste introdag var formålet dels at skabe oplevelser, som bragte de 6 nye elever tættere på hinanden, og dels at skabe forståelse for teamdynamikker, kommunikation, samarbejde, vidensdeling og målafklaring i teams. Dette skulle give eleverne et solidt fundament og en værktøjskasse at ty til i deres nye arbejdsliv. Martin Simon Jelgren fra PFA uddyber:

– Det er nemmere at samarbejde, når man har fælles oplevelser og erfaringer. At holdet har tillid til hinanden er en vigtig forudsætning for, at indlæring og udvikling kan finde sted. Både som individer og som team.

Bro mellem teori og praksis

Inden dagen havde de nye finanselever udfyldt DiSC-profiler, som skulle give dem større forståelse for sig selv i arbejdskonstellationer, foruden forståelse for kollegaers synspunkter og rationaler.

– Selve planlægningsfasen og programmet var præget af stor fleksibilitet og forståelse af, hvad vi ville opnå med dagen. Men en af de vigtigste grunde til, at vi er så begejstrede for forløbet, er specielt, hvordan facilitator greb de bolde, deltagerne spillede – specielt ved snakken om styrker og udviklingspunkter i forbindelse med DiSC-profilerne. Janus spurgte ind til og udfordrede deltagerne på deres holdninger på en måde, der satte tingene i meget spændende perspektiver. Perspektiver der er utrolig vigtige for, at vi kan udvikle os, men som er svære at få øje på i hverdagen, siger Martin Simon Jelgren.

Fordi vi som mennesker forstår og forankrer på et langt dybere plan gennem oplevelser, blev det teoretiske afsæt og diskussionen af profiler understøttet med praktiske teamøvelser. Aktiv læring blev dermed brugt til at øge elevernes evne til at bruge den nye viden i praksis tilbage i hverdagen. Martin Simon Jelgren fortæller:

– Koblingen mellem formiddagens teori og eftermiddagens øvelser var fænomenal. Eleverne skulle lige ”varmes op”, men Janus formåede at skabe en tryg atmosfære i løbet af den første times tid. Da vi gik i gang med de fysiske aktiviteter livede de virkelig op. De kom ud på dybere vand, som gjorde, at deres personlighed kom mere til udtryk end normalt. Kombineret med den teoretiske viden fra formiddagen, lærte de meget hurtigt, hvordan deres personligheder kommer i spil, når de skal samarbejde.

Martin Jelgren, PFA PENSION, FORSIKRINGSAKTIESELSKAB

Advertisement