Ledelsesudvikling

Lederteams er hjernen og hjertet i organisationen og jeres adfærd forplanter sig i hele kulturen. Formålet er, at udvikle ledelsesevner, der er relevante for opgaverne, at øge fokus og performance evnen og at hver enkelt bliver bedre til at udnytte sine styrker og håndtere sine svagheder. Ledelse handler om det indre kompas. Fokus er på at booste selvindsigt, i praksis og teori.

Jeg oplever rigtig ofte når jeg arbejder med ledelsesteams, at næsten alle deltagere indledningsvist siger, at de ser frem til at lære sig selv bedre at kende, både deres stærke og svage sider. Det er hårdt arbejde. Men skåret ind til benet er det her vi kan gøre en forskel. Typiske ledelsesudfordringer jeg oplever er mangel på: Prioritering, uddelegering, ejerskab, forventningsafstemning, feedback, kommunikation, implementering og eksekvering. Det handler primært om selvindsigt og viljen til at ville arbejde med sig selv. Det er nøjagtig dét som jeg arbejder med og det er der vi sammen kan gøre en forskel.

I får mulighed for at træne, afprøve, lære nyt, og blive bevidste og opmærksomme på aktuelle handlemønstre hos jer selv og kollegaerne. Gennem træning – og ledelsessimulering, oplever I prompte konsekvenserne af jeres adfærd, handlinger, eller mangel på samme. Det er ikke, hvad du prædiker, men hvad du tolererer, der er afgørende!

Og ikke nok med det, så er I så privilegeret at få øjeblikkelig og konkret feedback af en hel gruppe kollegaer, der også er der for at blive endnu bedre sammen. Ledelse handler om ansvar, eksekvering og ego. Jeg kalder det indre kompas træning.

First team

Er I en ledergruppe, der ønsker at udvikle jer i fællesskab, hvem er dit primære team? Få styr på prioriteringerne.

4 rules

Fire principper I som ledere skal have fokus på, for at optimere implementering og performance, fra snak til handling i praksis.

Det indre kompas

Ledelse og ego går hånd i hånd. Er du villig til at tage ansvar og ejerskab? Cover your ass teorien og selvindsigt.


LÆS KORT ARTIKEL OM TRÆNINGSSIMULERINGER HER

Let’s build something strong together.

Vi mødes altid 3 gange:

Implementering tager tid, der er ingen short cut’s. Ændringer i adfærd og nye routiner tager tid. At få sammenhængskraft i et team tager tid og stopper aldrig, accepter det. Priotering og udførelse er nogle af de sværeste discipliner i organisations sammenhænge og hvis vi så samtidigt har et team der ikke er alignet og ikke køber ind på opgaverne og mangler tillid til hinanden, så bliver der ikke leveret. Det kan betale sig på den korte og lange bane at prioritere fokuseret indsats på udvikling af teamet.

Min erfaring er at det giver de bedste resultater & størst succes med implementering at arbejde med 3 Push. dvs. vi ses min. 3 gange. Så spilder vi ikke jeres penge og min tid.

3 Push

1. Møde og forventningsafstemning med leder eller dem med hatten på, hvad, hvorfor? og hvornår er vi i mål?

2. Afvikling af 1 dags forløb, kursus, workshop, længere forløb eller træning.

3. Opfølgning, debriefing, sikring af implementering. 14 dage efter afvikling, mødes vi til en halvdags opsummering efter aftale.


"Måden jeg arbejder på er konsekvent, ellers virker det ikke, intet men og forklar mig røv. Og by the way - konsensus hører ikke til i teams, det gør commitment. Et teams opgave er at leverer den bedste løsning og resultat. Det er det vi committer til. Vi behøver ikke være enige, men vi skal levere det bedste resultat sammen og købe ind på det. Hvis vi vælger konsensus er der ingen der vinder, Vi har brug for et sammentømret team ikke groupthink" 
Janus Kleemann


Mere om ledelsesudvikling

Ansvar, ego & det indre kompas

Når jeg er ude og holde oplæg, kommer jeg gerne med en påstand: At ledelse og teamwork starter med to ting – ansvar og ego. Ansvar Er du som leder villig til at tage 100 % ansvar og ejerskab. Tage ansvar for retning, mål, rigtige valg, at fejle, tage og give ansvar til dit team…

Fire talks & cojonas

Jeg er i min bedste alder. I’ve been around the block som man siger. både i mit erhvervsliv og privat. Jeg har været rockmusiker, skovarbejder, leder i gas- og oliebranchen, bjergbestiger, en rod, teambuildinginstruktør, trailløber og ikke mindst management konsulent. Kæreste, deprimeret, ægtemand og pappa til to piger. De sidste to er jeg stadig.  Dette…

Social intelligens i lederteamet … en by i Rusland!?

”Det er ikke et problem hos os, ” var udmeldingen fra en af lederne på et lederseminar lige før sommerferien. Under et oplæg omkring teamdynamikker, fordele ved træning af feedbackkultur, tillid, roller og ansvar. Min reaktion på den udmelding var, hvad siger I andre til det? De andre sagde ikke noget. Elefanten i rummet At…

Motivationen & vinteren

  Måske kender du det også: Vinteren er landet, der sker noget instinktivt, man går i en form for refleksionsmode. Årshjulet har drejet en omgang igen. Nu bevæger vi os ind i de stille måneder, dem, der for mange primært foregår indendørs, og det er blevet tid til selvrefleksion: For nogle er det en positiv…

Virtuel kommunikation og reptilhjernen… Sådan gør I

Vi står p.t. alle i en situation som har ændret vores arbejdsdag og rigtigt mange af os arbejder hjemmefra og afholder virtuelle møder. Vi kan være udfordret på dette format, og det er der en god grund til… En af de store udfordringer med virtuel kommunikation og teamarbejde er at vi som mennesker oplever at…

Advertisement