Inspirationsoplæg

Inspirationsoplæg ligger typisk mellem en time til halvanden, ved praktiske øvelser og workshop indlæg tre til fire timer.

Omdrejningspunkterne er fokus på samarbejde, kommunikation, ledelse, adfærd, strategi med en praktisk tilgang med henblik på optimering, performance, implementering og forståelse for ejerskab og fælles mål. Altid med en rød tråd og direkte relation til det daglige arbejde.


3 INSPIRATIONSOPLÆG

TILLID
Tillid er ikke det modsatte af ledelse og styring, men en ’besluttet risiko’. Relationer medarbejdere og ledelse imellem er en værdifuld kapital på ligefod med finance og viden . Læs artikel …
POTENTIALE
Fokus på High Performance Teams i organisationerne er misforstået og har desværre fået et stempel som værende best practice i effektivitetens navn. Læs artikel …
FOKUS
Ledelse og teamwork starter med to ting – ansvar og ego. Vi snakker om teamwork, men når det brænder på, er det tit hver mand/kvinde for sig selv. Vi bliver splittet . Læs artikel …

TILGANG & METODE

Udover mine erfaringer som organisationskonsulent og sparringspartner, har jeg en baggrund som klatrer, outdoor-entusiast og rockmusiker. I mine oplæg inddrager jeg erfaringer og historier fra mine oplevelser, da teamwork i disse verdener er alfa og omega, i det man konstant bliver testet på samarbejde, tillid, sit eget ego og kommunikationsevner for at kunne lykkedes.

Det er min erfaring og oplevelse at der er klare paralleller fra den verden til mental udvikling og psykologisk sikkerhed. Og jeg giver i mine oplæg mit bud på hvordan motivation, selvforståelse, refleksion og mental styrke kan hjælpe ledere og teams til at performe bedre sammen.

”Taktik og kultur hænger unægteligt sammen da det afspejler – hvad I gør”


WHAT I DO

Jeg har gennem de sidste 12 år arbejdet med udvikling, træning- og læringsforløb i forbindelse med forandringsprocesser, organisations, ledelses- og teamudvikling . Med en praktisk tilgang og direkte relation til det daglige arbejde . Jeg må gennem min erfaring her, konstatere at organisationer der er i stand til at skabe psykologisk sikkerhed og arbejder målrettet med adfærd og kultur har en fordel, både på bundlinjen og med trivsel generelt.

Mine workshops, kurser og oplæg skræddersys til jeres behov og målrettet jeres situation. Emner kan bl.a. være:

    Kontakt mig her:

    Advertisement